01

Onderhoud

Zomaar snoeien richt alleen maar schade aan. Wij weten als geen ander wat nodig is om bomen op een gezonde manier te laten groeien. Door ons onderhoud krijgt iedere boom de gewenste vorm en uitstraling.

02

Rooien

Boom laten rooien vanwege ziekte, ouderdom, of gewoon omdat hij in de weg staat? Wij beschikken over de kennis en het materieel om de klus veilig en snel te klaren. Ook in de moeilijkste situaties.

03

Stobben / Frezen

Na het kappen van een boom, kunnen we de overgebleven stronken uitfrezen. Zo blijft een bruikbaar vlak oppervlakte achter. We hebben hiervoor een kleine machine waarmee we ook in particuliere tuinen kunnen werken.

04

Takken versnipperen

Wij versnipperen takken met onze eigen versnippermachine. Deze verwerkt het hout tot chips die bijvoorbeeld afgevoerd worden voor energiewinning.

05

Aanplant / nazorg

Bij de aanplant van jonge bomen adviseren we graag over de meest geschikte soort. We houden daarbij rekening met de omgeving waarin de bomen worden geplaatst en jouw wensen. Na het planten leveren we nazorg. We geven de bomen water en controleren de groei.

06

Onderzoek en advies

Aan de hand van een visuele controle geven we inzicht in de gezondheids- en veiligheidstoestand van bomen. Dit doen we jaarlijks, als preventieve controle, maar ook als er plotseling iets aan de hand is. Denk bijvoorbeeld aan het verlies van bladeren, of de aanwezigheid van dode toppen.

07

Verplanting

Kennis en ervaring zijn cruciaal bij het verplanten van bomen. Voordat we een boom uit de grond halen, kijken we goed of er kabels en leidingen in de grond zitten. We zorgen er ook voor dat de boom op de nieuwe standplaats goed aanslaat.